LEVERING, RETURNERING & OMBYTNING

SÅDAN FÅR DU FINGRENE I HUNKØN DESIGNS & SÅDAN RETURNERER ELLER BYTTER DU, HVIS VAREN IKKE PASSER

LEVERING

HUNKØN sender til det meste af verden. Find info om levering til din hjemstavn lige her.

Danmark:

Vi sender med GLS til Danmark. For ordrer på minimum 500 kr. tilbyder vi gratis levering til en GLS Pakkeshop efter eget valg i Danmark, gratis levering til en erhvervsadresse, eller levering til privatadresse for 25 kr, samt fri retur. 
For ordrer op til kr. 499,99 koster levering til GLS pakkeshop eller erhvervsadresse 50 kr, og til privat adresse 70 kr. 

Du kan også vælge at hente din ordre hos os i HUNKØN butikken, Kompagnistræde 23, 1208 København K – det er helt gratis, og giver dig mulighed for at prøve varen på med det samme og evt bytte til en anden størrelse.

Vi pakker og sender din HUNKØN-ordre indenfor 1-3 hverdage. Når pakken forlader bygningen, sender vi dig en e-mail med forsendelsesbekræftelsen og detaljerne. Pakker i Danmark bliver typisk leveret indenfor 1-3 dage fra den dag, du modtager forsendelsesbekræftelsen fra os.

Ordrer bliver ikke afsendt i weekender og danske feriedage. Forsinkelse kan forekomme ved travle perioder og helligdage. Hvis du står og skal bruge tøjet hurtigst muligt til en speciel anledning, så giv os besked om det, så vil vi gøre vores bedste for at få det til at ske!

OBS: Hunkøn ApS kan ikke blive holdt ansvarlig for evt. forsinkelse hos fragtfirmaet.

EU:

Leveringer til lande i EU sendes med GLS eller Postnord. For ordrer på minimum 1500 kr. tilbyder vi gratis levering. Pakken leveres som udgangspunkt til GLS shop, hvor dette er muligt. 

For ordrer op til kr. 1499,99 koster levering 129 kr uanset pakkens størrelse og vægt.

Vi pakker og sender din HUNKØN-ordre indenfor 1-3 hverdage. Når pakken forlader bygningen, sender vi dig en e-mail med forsendelsesbekræftelsen og detaljerne. Pakker indenfor EU bliver typisk leveret indenfor 1-10 dage fra den dag, du modtager forsendelsesbekræftelsen fra os.

Ordrer bliver ikke afsendt i weekender og danske feriedage. Forsinkelse kan forekomme ved travle perioder og helligdage. Hvis du står og skal bruge tøjet hurtigst muligt til en speciel anledning, så giv os besked om det, så vil vi gøre vores bedste for at få det til at ske!

OBS: Hunkøn ApS kan ikke blive holdt ansvarlig for evt. forsinkelse hos fragtfirmaet eller lokale omstændigheder.

ANDRE LANDE:

Leveringer til lande udenfor EU sendes med GLS, Postnord eller DHL. For ordrer på minimum 2000 kr. tilbyder vi gratis levering. 

I øjeblikket leverer vi desværre ikke til følgende lande:

Rusland, England, Skotland, Irland og Nordirland

For ordrer op til 2000 kr. koster fragten 249 kr. uanset pakkens størrelse og vægt.

Vær opmærksom på at der kan blive tillagt lokale skatter og afgifter ved import. Spørg evt. hos dine lokale myndigheder.

Vi pakker og sender din HUNKØN-ordre indenfor 1-3 hverdage. Når pakken forlader bygningen, sender vi dig en e-mail med forsendelsesbekræftelsen og detaljerne. Internationale pakker udenfor EU bliver typisk leveret indenfor 1-10 dage fra den dag, du modtager forsendelsesbekræftelsen fra os.

Ordrer bliver ikke afsendt i weekender og danske feriedage. Forsinkelse kan forekomme ved travle perioder og helligdage. Hvis du står og skal bruge tøjet hurtigst muligt til en speciel anledning, så giv os besked, så vil vi gøre vores bedste for at få det til at ske!

OBS: Hunkøn ApS kan ikke blive holdt ansvarlig for evt. forsinkelse hos fragtfirmaet eller lokale omstændigheder.

RETURNERING & OMBYTNING

Når du køber noget fra os, håber vi, at du kommer til at elske det. Men skulle du alligevel fortryde dit køb, kan du returnere indenfor 14 dage efter modtagelse af pakken. Læg venligst din ordreseddel med i pakken, det letter ekspeditionstiden. 

RETURNERING MED POST ELLER I BUTIKKEN

Skulle du have brug for at returnere et produkt, kan du sende pakken tilbage til os uden ekstra omkostninger (gælder kun fra adresse i Danmark). Brug den gratis returlabel, som er vedlagt i din pakke og skriv venligst, hvorfor du har valgt at returnere produktet, og vedlæg følgesedlen i pakken.

Send pakken til:
HUNKØN APS, Fabriksparken 19-21, 2600 Glostrup

Du kan også returerne tøjet i HUNKØN butikken, Kompagnistræde 23, 1208 København K.
Medbring venligst din kvittering eller din forsendelsesbekræftelse sammen med de varer, du ønsker at returnere.

Varerne skal returneres ubrugt og i den samme stand, som du modtog dem med mærkerne siddende på.

Når vi har modtaget varerne og accepteret returneringen, overfører vi pengene tilbage til din konto. Det fulde beløb overføres til det kreditkort, der blev brugt ved købet. Denne procedure er ikke til forhandling, da den forhindrer ulovligt brug af et stjålent kreditkort.

BYTNING MED POST ELLER I BUTIKKEN

Skulle du have brug for at bytte et produkt, så kontakt os, kan du sende pakken tilbage til os uden ekstra omkostninger (gælder kun i Danmark). Brug den gratis returlabel, som er vedlagt i din pakke og skriv venligst en besked med oplysning om hvilken ny størrelse eller farve, du kunne tænke dig istedet og vedlæg følgesedlen i pakken.

OBS: Vi kan kun bytte en vare til samme style i en anden størrelse eller farve. Alle ombytninger forudsætter desuden, at vi har varen på lager. Vi modtager ikke nye ordrer som en del af vores bytteservice.

Hvis du ønsker at bytte din vare til et andet produkt, foreslår vi, at du returnerer din vare, som beskrevet i ‘RETURNERING VED POST ELLER I BUTIKKEN’-afsnittet og køber det nye produkt seperat.

Alternativt kan du returnere din vare i vores butik og her vælge et nyt produkt. Husk at medbringe din kvittering eller din forsendelsesbekræftelse, hvis du vælger at gøre det sådan.

© 2021 ALL RIGHTS RESERVED HUNKØN APS