Gavekort

Gavekort

200 DKK10.000 DKK

Ryd

For ordrer på 500 kr. eller mere tilbyder vi gratis levering til en GLS pakkeshop i Danmark eller levering direkte til din private adresse mod et gebyr på 25 kr.

Hunkøn Gavekort er elektroniske og kan kun købes på Hjemmesiden.

Du kan selv bestemme værdien af dit Hunkøn Gavekort, dog min 200 og max 10.000 kroner. Bemærk venligst at det ikke er muligt at tilkøbe ekstra værdi til dit Hunkøn Gavekort efter du har gennemført dit køb, for at gøre dette bedes du kontakte os, så kan vi være behjælpelige.

Alle Hunkøn Gavekort købt på vores Hjemmeside er elektroniske, og du vil modtage dit gavekort pr. e-mail til den e-mailadresse, du har angivet ved dit køb.

Det er meget vigtigt, at du angiver en korrekt e-mailadresse samt at du gemmer dit Hunkøn Gavekort, da det ikke er muligt for os at give dig et nyt eller skaffe en kopi af dit Hunkøn Gavekort i tilfælde af, at du mister det.

Ved køb af gavekort er det muligt at sende det til dig selv eller en anden modtager, og du har ligeledes mulighed for at tilføje en personlig hilsen. Det unikke Hunkøn Gavekort nummer sendes til modtageren, og vil ikke være synligt i ordrebekræftelsen, som du, som køber, modtager.
Du kan også vælge, at gavekortet skal modtages en anden dag end købsdatoen. Dit gavekort vil i disse tilfælde aktiveres på den dato, som du har valgt.

Hunkøn Gavekortet kan kun anvendes på Hjemmesiden, og kan ikke anvendes i vores fysiske butikker. Men bemærk at det er muligt at bestille til afhentning i vores butik, hvor du også har mulighed for at prøve varen på.

 

Scroll til toppen