SALE

Sofia Snowsuit

2.999 DKK 1.500 DKK

Hunkøn Sofia Snowsuit er en fantastisk flyverdragt! Dragten er vandafvisende og fyldt med andedun. Den store lynlås går hele vejen op gennem den store krave, så du kan holde dig varm. I taljen sidder et bindebånd, som gør det muligt for dig at stramme den til og ved ankler og håndled sidder elastikker, som lukker tæt for vind og vejr.

Dragten har skøn pasform og er dejlig blød at have på. De er desuden produceret i et begrænset antal og vores unikke Art Print, gør dem endnu mere specielle.

Hvad enten sæsonen dikterer vinter, sommer, efterår eller solrigt forår har vi overtøj, der passer sæsonen, og som er indbegrebet af vores legende og farverige DNA. Vi har både flyverdragter, jakker og strik – vores overtøj er essentielt og uundværligt i enhver kvindes garderobe.

 

Ryd

For ordrer på 500 kr. eller mere tilbyder vi gratis levering til en GLS pakkeshop i Danmark eller levering direkte til din private adresse mod et gebyr på 25 kr.

Hunkøn Sofia Snowsuit er produceret i 100% polyester og har fyld af andedun. Dragten er en del af vores Colorful Culture Collection, som er inspireret af 70’ernes gadeliv og 90’ernes hiphopscene og popkultur. Det har resulteret i en legende, trendy og moderne kollektion.

Nice to know:

  • Brystvidde, str. M: 104 cm.
  • Fuld Længde, str. M: 155 cm.
  • Limited edition

Pas på Sofia:

  • Rensning
Størrelse

XS, S, M, L, XL

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen